مشاوره حقوقی رایگان - رجیستری گوشی

سلام من یک گوشی مسافری دارم که در گمرک ثبت شده اما الان نمیتونم رجیستر کنم چون شماره ای از صاحبش در ایران وجود ندارد البته تمام اطلاعات شخصیش موجوده.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با اطهارنامه بهش اطلاع بده و ازش بخواه، اگر انجام نداد ازش شکایت کلاهبرداری کن

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
آن دسته از مسافرانی که خارج از کشور وارد ایران می‌شوند می‌بایست بعد از ورود، حقوق و عوارض گمرکی گوشی خود را پرداخت و آن را به اصطلاح اظهار کنند، در غیر این صورت بعد از 30 روز آنتن‌دهی گوشی آنها قطع خواهد شد و اجازه فعالیت در شبکه اپراتوری را نخواهد داشت در ادامه به نحوه ریجستر گوشی مسافری خواهیم پرداخت .

بعد از ثبت، گمرک اطلاعات آن گوشی را به سامانه همتا ارسال کرده سپس همتا به صورت پیامک کد فعال سازی را برای مسافر ارسال می‌کند. بعد از آن مسافر می‌تواند دستگاه را با سیم کارت خود ثبت کند. از آنجایی که میزان پرداخت عوارض گمرکی به مدل دستگاه بستگی دارد در نتیجه می‌بایست مدل دستگاه به درستی وارد شود تا سامانه همتا دستگاه شما را ثبت کند. زمانی که مسافر درخواست می‌دهد کد فعال‌سازی در تأیید درخواست او ارسال می‌گردد.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

به امور مشترکین مراجعه کنید در صورت عدم حصول نتیجه شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق همتا پیگیری نمایید