مشاوره حقوقی رایگان - رای ثبت اسناد (مهریه)

سلام بنده یک خودرو مدل 86 دارم که با آن به عنوان شغل دوم در شرکت اسنپ و تپسی کار میکنم همسرم ماشین توقیف نموده بابت مهریه و هر ماه دارد یک میلیون تومان از حقوق کسر میگردد از برج 12 . و نامه از شرکت تپسی ارسال شده برای دفتر ثبت اسناد که فعالیت دارم . ولی رییس دفتر ثبت اسناد به دلیل اینکه شغل دوم میباشد رای به زوجه داده ولی حقوق بنده 3 میلیون تومان میباشد و بدون خودرو نمیشود زندگی کنم آیا امکان داره در تجدید نظر بخاطر درامد کم بنده خودرو آزاد شود ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر متاسفانه با استناد به شغل دوم نمیتوانید ماشین را ازاد کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر با این توضیحات مستثنیات دین محسوب نمی شود