مشاوره حقوقی رایگان - سند زدن

سلام من یه موتور مدل 85 پلاک ملی ک کارت موتور کارت سوخت و .. همه چیز داشت سال 92 خریدم ب صورت قولنامه ای خریدم عید 1400 موتور و دزدیدن منم نتونستم اعلام سرقت کنم چون مدارک ب اسم من نبود . هر چی هم ب شماره طرف زنگ زدم خاموش بود . کارت سوختشم چند وقت پیش گم کردم. میخواستم بدونم میشه سند و بزنم ب نام خودم ک اعلام سرقت کنم یا کارت سخوتش و بگیرم . یا میشه مدارک موتور رو روی ی موتور دیگ بریزم یعنی مدارک موتورم رو بزنم روی موتور مزایده ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید با در دست داشتن قولنامه ، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید و سپس بابت کارت سوخت المثنی بگیرید.
خیر . مدارک یک موتور را در موتور دیگر نمی‌توان استفاده کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وکالتدارید میتوانید سند بگیرید در غیر این صورت الزام به تنظیم سند به طرفیت مالک بدید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.اگر وکالت دارید بله اما در غیر اینصورت بایستی علیه صاحب سند وفروشنده قبل طرح دعوای الزام به تنظیم سند دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سلام.اگر وکالت دارید بله اما در غیر اینصورت بایستی علیه صاحب سند و فروشنده قبل طرح دعوای الزام به تنظیم سند دهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هلیه مالکین اقامه دعوی حقوقی به عنوان الزام به تنظیم سند رسمی به نمایید