مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه جلب و اعسار

سلام. بابت حکم صادره از دادگاه، مبلغ 400میلیون از فردی طلبکارم.حکم جلبش را گرفتم و تحویل دادگاه شد.
درخواست اعسار داد و با قرار وثیقه سند(مغازه) آزاد شد. در دادگاه اعسار حکم رد اعسار صادر شد.
چون پول رو پرداخت نکرد ناچارا باید سراغ وثیقه بریم برای مطالبه وجه. اما مشکل اینجاست که متوجه شدم سند وثیقه ای که براش گذاشته شده، به صورت قرارداد قولنامه ای متعلق به شخص دیگری ست.میخواستم بپرسم الان چه اتفاقی میوفته و چطور میتونم پولم رو بگیرم
متشکرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قطعاً مرجعی که وثیقه را پذیرفته دلیل خاصی در پذیرفتن سند قولنامه ای داشته لذا از شعبه پیگیری نمایید