مشاوره حقوقی رایگان - آیا قبل از جلسه رسیدگی اعسار شورا میشه جلب گرفت

من از شخصی 20 میلیون پول میخواهم که محکوم شده است و میدانم وضع مالی خوبی دارد و کشاورز است ولی رفته و درخواست اعسار داده که جلسه برای سوم ابان قرار است در شورا برگزار شود ولی من میدانم که او برای من نقشه های شومی کشیده است که منو اذیت کنه و پولی انچنانی به من ندهد چون یکنفر را فرستاده بود پیش من که وساطت را بکنه که من تا 6 ابانماه بهش فرصت بدم پول منوو بده و همون روز رفته درخواست اعسار داده ایا میشه قبل از جلسه اعسار که درشورا برگزار میشه من حسابهاشو ببندم و جلبشو بگیرم چون میدانم برام نقشه کشیدن که پولم را ندن

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید در مورد اعسار نتیجه اعلام گردد و بعد میتوان برای جلب اقدام کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر باید ابتدا در مورد اعسار تصمیم گیری بشود و سپس اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله شما میتوانید نسبت به توقیف اموال ایشان اقدام کنید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

امکان توقیف اموال و حسابها را دارید اما جلب خیر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
امکان توقیف اموال و حسابها وجود دارد ولی جلب خیر.
احتمالا تا الان حسابها را خالی کرده است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در شرایطی که اولین دادخواست اعسار باشد خیر

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. باتوجه ب فوریت موضوع میتوانید دستور مبنی بر توقیف حساب ها و اموال ایشان بگیرید اما تا زمانی ک تکلیف درخواست اعسار ایشان مشخص نشده باشد جلب امکان پذیر نیست..

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

خیر تا زمان مشخص شدن نتیجه اعسار نمیتوانید حکم جلب بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

توقیف اموال و حسابها می شوداما جلب خیر

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام امکان توقیف اموال و حساب ها وجود دارد ولی جلب خیر

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

با سلام اکان توقیف بله اما امکان جلب خیر تا تعیین تکلیف اعسار

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر دادخواست اعسار ظرف 30 روز بعد از ابلاغ اجراییه بوده خیر نمی توانید جلب کنید. اگر خارج از این مدت بوده و ضامن معرفی کرده باز هم خیر. اما در خارج از این دو صورت بله می توان جلب کرد.
در هر دو صورت می توانید اموال را معرفی و توقیف کنید.

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اگر طرف شما در مهلت قانونی اعسار داده باشد، خیر حکم جلب به شما داده می شود.

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

سلام
خیر امکان پذیر نیست

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر
در جلسه سوم ابان شرکت کرده شهود وی را جرح نموده و مدارک مثبت دارایی ایشان را ارائه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر هنوز دادخواست اعسار نداده میتوانید توقیف اموال بگیرید اما اگه دادخواست اعسار داده شما میتوانید در داگاه ثابت کنید که مال و اموال دارد و دعوا را رد کنید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید