مشاوره حقوقی رایگان - وکالت خودرو

سلام بنده سال 98 خودروی خریداری کردم و از فروشنده وکالت گرفتم ک در شرایط وکالت نوشته شده :تمامی اختیارات حاصل از سند و وکالتنامه فوق الذکر را به استثنای شمارگذاری را با حق توکیل غیرولوکراراً را بدون کم و کاست به وکیل که بنده باشم واگذار نموده، اما در اخر متن نوشته : و این سند از هر نظر تابع وکالتنامه اولیه میباشد
و در این وکالت نامه موکل حق عزل وکیل را از خودش سلب و ساقط نموده است
در وکالت نامه اولیه تاریخ تعویض پلاک 93/3/30 منقضی شده ، بنده برای تعویض پلاک خودروی که خریدم باید چیکار کنم چون ب بنده اجازه تعویض پلاک نمیدهند، پول خودرو را هم تمام و کمال پرداخت کردم
درصورتی که دسترسی به موکل اولیه نداشته باشم و نتونم از ایشون دوباره وکالت تعویض پلاک بگیرم چطور میتونم پلاک ماشینمو تعویض کنم تا پلاک ب نام خودم باشه
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

دادخواست الزام به انجام تعویض پلاک و تنظیم سند علیه هر دو در دادگاه اقامه کنید ، اگر اومدن خوب کار انجام میشه اگر نیومدن دادگاه به تعویض پلاک نامه می نویسه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست دادخواست الزام به انجام تعویض پلاک و تنظیم سند علیه هر دو در دادگاه اقامه کنید