مشاوره حقوقی رایگان - نشتی آب

با سلام ما در ساختمان هفت طبقه کلا چهل و دو واحد که سازندش بنیاد مسکن هست ساکن هستیم که هنوز سندهاش هم ندادن از وقتی ساکن شدیم نشتی اب از کف زمین داره که هم تو اسانسورها جمع میشه وهم از کف پارکینگ اب میده و تمام دیوارها نم کشیدن دارن میریزن خواستم ببینم ما باید از کی شکایت کنیم از بنیاد مسکن میشه شکایت کرد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از شرکت سازنده ( پیمانکار ) باید شکایت نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا با اخذ تامین دلیل و با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری میزان برآورد خسارات تعیین و سپس علیه سازندگان و مالکین اصلی طرح دعوی نماید