مشاوره حقوقی رایگان - نشتی آب از طبقه بالا در ساختمان

سلام. یک ساله واحدی خریداری کردم و از قبل از گوشه ی آشپزخانه از بالا آب میچکه. صاحب واحد بالایی جای دیگه زندگی میگنه بارها به خودش و مستاجرش گفتم ولی هیچ کاری انجام نمیده و میگه چون داخل داکته مدیر ساختمان باید انجام بده مدیر ساختمان هم میگه مشکل واحد بالایی تونه چرا باید کل ساختمان هزینه بدن. بنظرتون چکاری انجام بدم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا نسبت به اخذ تأمین دلیل اقدام نمایید سپس دادخواست مطالبه خسارت مطرح بفرمائید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به تامین دلیل دارد تا وضعیت مشخص شود و کارشناس مشخص کند که این خسارت و بر چه اساسی ایجاد شده و جبران خسارت گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی معایب و علت آن مشخص گردد

و سپس دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

باید طرح شکایت نمایید و از قبل اظهارنامه ارسال نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست تامین دلیل بدهید
تا کارشناسی بشه
بعد از تایید کارشناس طبق نظر کارشناس می توانید خسارت خود را از مقصر مطالبه کنید و الزام به تعمیر کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تامین دلیل دهید و دادخواست الزام به ایفای تعهد دهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ابتدا تامین دلیل کنید که کارشناس نظر خود را ابراز دارد سپس اقدام به مطالبه خسارت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تامین دلیل و مطالبه خسارت بدهید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
بدوا دادخواست تامین دلیل وسپس از طریق دادخواست مطالبه خسارت پی گیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی معایب و علت آن مشخص گردد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام ابتدا تأمین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری مطرح نمایید و سپس دادخواست الزام به ایفای تعهد قانونی را بخواهید

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام اول تامین دلیل از شورای حل اختلاف سپس مطالبه خسارت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا تامین دلیل نمایید سپس الزام مالک به تعمیرات و جبران خسارات وارده را بتواهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ارائه دادخواست تامین دلیل وجلب نظر کارشناس رسمی دادگستری مقصر ومیزان خسارت مشخص خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید ابتدا تامین دلیل نمایید سپس از طریق دادگاه محترم موضوع را حل کند

یک وکیل

بدوا هز طریق کارشناس رسمی رسته مربوطه علت را شناسایی و سپس اقدام به طرح دعوی مناسب و درخواست جبران خسارت نمایید

مهدي  داودي

مهدي داودي :

ضمن تقدیم دادخواست مطالبه خسارت و الزام به رفع آن جهت تعیین مبلغ و میزان خسارت تقاضای تامین دلیل نمایید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام بدوا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس مطرح سپس دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست تامین دلیل و مطالبه خسارت را پیگیری نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه از لوله های عمومی ساختمان نباشد باید تامین دلیل نموده و دادخواست مطالبه خسارت به طرفیت همسایه مطرح نمایید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
ابتدا اقدام به تامین دلیل از طریق کارشناس شورای حل اختلاف نمایید و سپس از مالک طبقه فوقانی و مستاجر همزمان مطالبه خسارت و ترمیم مورد را تقاضا کنید ، به دلیل اینکه بحث مشاعات ساختمان مطرح نیست نمیتوان از مدیر ساختمان مطالبه خسارت نمود

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام درخواست تامین دلیل ارائه شود وبعد طی مراحل کارشناسی میتوانید مطالبه خسارت وارده را از مراجع قضایی اقدام کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا تامین دلیل بگیرید و سپس مطالبه خسارت نمایید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود درخواست تامین دلیل نمایید که‌ کارشناس میزان خسارت را تعیین و از مالک واحد بالایی مطالبه خسارت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس نمایید و سپس علیه مقصر دادخواست مطالبه خسارت تنظیم کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شورای حل اختلاف دادخواست تامین دلیل ثبت کنید. سپس اقدام به ثبت دادخواست به مطالبه خسارت دهید‌.