مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه

با عرض سلام و خسته نباشید میخواستم بپرسم آیا من میتونم در زمان حیاتم وصیت کنم که بعد از مرگم اموالم فقط به بچه هام برسه و پدر و مادرم رو از اموالم بی نصيب کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام خیر کسی را نمی توانی از ارث محروم کنید ولی تا یک سوم اموال خود را می توانی وصیت کنید. در چنین شرائطی بهتر است اموال را به نام بچه ها صلح عمری کنید، به این معنی که تا زمانی که شما زنده هستید خودتان مالک هستین ولی بعد از فوت خود به خود به بچه ها منتقل می گردد و از مالیات بر ارث هم معاف می شوید.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماتازمانیکه زنده هستید می توانید اموالتان رامنتقل کنید ولی درصورت وصیت فقط تاثلث اموال رامی توانید وصیت کنید والباقی اموالتان طبق قواعدارث بین وراث تقسیم می شود