مشاوره حقوقی رایگان - چک بابت ضمانت وام

باسلام دختر من وام ازداج میخواد بگیره ضامن گفته در قبال وام مبلغ 100میلیون باید بهم چک بدید لطفا راهنمایی فرمایید متن چک چطور نوشته شود و آیا نیاز به صورتجلسه یا چیز دیگری بین طرفین نیاز هست ؟ با تشکر از شما

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام دادن اسناد تجاری مشکل ساز است اگر بتوانید ضامن دیگری برای این موضوع پیدا کنید بهتر است در یر این صورت پشت چک را بابت تضمین بنویسید هرچند بانک هم به شرط توجه نمیکنه و.....در صورت راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام حتما صورتجلسه ای تنظیم نمایید و شماره چک و مبلغ چک و ضمانتی بودن چک ، در آن ذکر شود و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله صورتجلسه ای تنظیم کنید و شماره چک و مبلغ چک را در آن قید کنید و صراحتا قید کنید که چک بابت ضمانت پرداخت اقساط است و بعد از پرداخت اقساط وام باید مسترد شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تنظیم صورتجلسه جامع و مانع نسبت به موضوع چک اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

چک بابت اصل ضمانت دهید و در چک بابت ضمانت قید شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
صورتجلسه ای تنظیم و شماره چک و مبلغ چک و ضمانتی بودن چک ، در آن ذکر شود