مشاوره حقوقی رایگان - هم نوع

سلام
با توجه به تعریف آزادی مشروط آیا منظور از مرتکب نشدن جرم در دوران آزادی مشروط جرم هم نوع با جرم در حال گذراندن مشروط اش منظور است یا هر نوع جرم . مثال اگر در دوران گذران مشروط بعلت یک جرم متعلق به دادگاه انقلاب باشد و در این دوران مرتکب جرم کیفری دیگری منتها از دادگاه عموم گردد آیا مدت مشروط به حبس جرم جدید اضافه میشود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در دوران آزادی مشروط ، هیچ نوع جرم عمدی از درجه 1 تا 7 و حد و قصاص و دیه نباید انجام بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام هیچ نوع جرم عمدی را نباید مرتکب شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
هیچ نوع جرم با هر مجازات