مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن وسایل منزل

با سلام
من در منزلی ساکن بودم که حیاط مشاع داشت با صاحب خانه و مالک از بستگان همسر اینجانب میباشد 29اسفند سال 99 طی اختلاف با همسرم ب اتفاق پدر وما در خودش و صاحب خانه من را مورد ضرب و شتم قرارداده و از منزلی که خودم (آقا) اجاره کرده بودم بیرون کردن و قفل در عوض کردن الان 8ماهه من منزل پدری ساکن هستم و خانم شکایت ترک انفاق کرده که شوهرم منو گذاشته رفته منم دادخواست تمکین دادم که کارشناس از منزل تعرفه شده من ایراد گرفت و الان پرونده تمکین تجدید نظر هست البته من نواقص منزل برطرف کردم بطور کامل سوالم این هست چه مدارک و مستنداتی باید داشته باشم برای اثبات اینکه منو بیرون کردن من منزل را ترک نکردم ؟ و بعدش اینکه چجوری وسایل خونه ای که اجاره داشتم پس بگیرم با توجه ب اینکه بهمن پارسال قراردادم تموم شده؟واینکه باید برای صاحب خانه شکایت کنم برای وسایل یا همسرم؟ومن باید برای این 8ماه نفقه میدادم ب همسرم ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .ادله اثبات دعوا در قانون مشخص شده است شما اگر هنگام اخراج یا امنتاع از ورود شما به خانه شاهد دارید یا صورت جلسه 110 یا تصویر دوربین یا ...می توانید استفاده نمایید جهت تعویض قفل یک تامین دلیل بگیرید.برای وسایل اگر خود مالک ان هستید وفاکتور خرید دارید می توانید دادخواست دهید.ید همسر وصاحب خانه امانی بوده ودر صورت عدم استرداد یا تعدی وتفریط مسئولیت داشته ومی توانید به جرم خیانت در امانت شکایت نمایید جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق مشاور تلفنی سامانه در ارتباط باشید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر قفل عوض شده می توانید از گزارش 110 استفاده کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید با شهادت شهود ادعای خود را اثبات نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

قابل بررسی بیشتر است .اما به طور کلی اقدام در مورد هر مساله ای بایدبه موقع باشد تا ادله اثباتی برای ارائه به دادگاه قوی تر گردد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با توجه به توضیحات شما بله هرچند لازم است بیشتر بررسی گردد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. اجاره اگر به نام شما تنظیم شده میتونید اقدام کنید. ضمنا جهت پیگیری امور اجاره و قرار داد به اتحادیه املاک نیز میتوانید مراجعه کنید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام شما باید با شهادت شهود ادعای خود را اثبات نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
به شهادت شهود استناد نمایید به استناد فاکتور به طرفیت هردو استرداد وسایل را مطرح نمایید