مشاوره حقوقی رایگان - عدم ایفای تعهد وکیل نسبت به قرارداد با موکل

سلام. با یک وکیل دادگستری قرارداد امضا کرده ام و در قرارداد ذکر شده است که اگر ایشان را عزل کنم باید کل حق الوکاله را پرداخت کنم به همین خاطر ایشان را عزل نکردم ولیکن متاسفانه ایشان به تعهدات خود که در قرارداد ذکر شده است عمل نمی کنند به همین خاطر برایشان اظهارنامه فرستادم و از ایشان خواستم که ظرف مدت یک ماه به تعهداتشون عمل کنند ولی باز هم ایشان به تعهدشان عمل نکردند . در حال حاضر چه راهکاری برای موکل وجود دارد ؟!؟

پاسخ ها :

حميد  صداقت كميلي

جناب آقای حميد صداقت كميلي :

سلام
شکایت انتظامی مطرح کنید و بعدش عزل کنید و بعد از پروسه دادگاه انتظامی دادخواست میدی پولتو میگیری.