مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بابت گران فروختن ملک و فسخ قرارداد

با سلام و وقت بخیر
پدر بنده در سال 93 ملکی را در شهرستان بومهن خریداری کرد که ملک فاقد سند رسمی بود و بصورت قولنامه ای خریداری شد
متاسفانه متوجه شدیم که فروشنده بسیار بالاتر از قیمت واقعی در زمان تنظیم قولنامه ملک را به پدرمان فروخته
قولنامه هم بصورت دستی تنظیم شده و رسمی و با کد رهگیری نیست
علاوه بر این خسارت تاخیر هم در متن آن لحاظ نشده و بندی تحت عنوان خیار غبن فاحش هم در آن موجود نیست
فروشنده مدعیست که چون پدر شما مبلغ قولنامه را تمام و کمال پرداخت نکرده فلذا معامله خود بخود فسخ است
پدر ما در سال 93 مبلغ 50 میلیون به فروشنده پرداخت کرده که ایشان در کمال رندی میخواهد بعد از گذشت بیش از 7 سال همان مبلغ را به ما عودت دهد در صورتیکه طبق محاسبه حداقل نرخ تورم بانک مرکزی ایشان می بایست بیش از 250 میلیون تومان را پرداخت کند

پرسش من اینجاست که آیا می تونیم از فروشنده تحت عنوان گران فروشی شکایت کنیم و قولنامه را فسخ کنیم؟
و اینکه آیا ایشان می تواند از پرداخت مبلغ مورد ادعای ما استنکاف کند؟

سپاس از اینکه پاسخ می دهید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر نسبت به خیار غبن ادله ایی داشته باشید شما از آن مطلع شده اید با توجه به فوری بودن خیار باید سریعاً نسبت به فسخ مهامله و اعلام آن از طریق اظهارنامه اقدام نمایید در غیر این صورت دعوی شما ردخواهد شد