مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از بیمه

با سلام من در تاریخ 29/07/1400بر اثر تصادف زنجیره ای به یک کویک مدل 98 برخورد کردم سپر عقب کویک کنده شده و شاسی آن کمی ضربه خورده
الان من میخوام از بیمه ماشینم استفاده کنم
برای خسارت به کویک همون شب افسر راهنمایی و رانندگی آمد و گفت مدارک رو به هم تحویل بدین من مدارکم رو به صاحب کویک دادم الان برای بیمه میخوامش اونم بهم مدارک نمیده چیکار کنم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

استفاده از بیمه در تصادف تصادف بیمه