مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر 1 ماهه پرداخت حقوق

سلام
در شرکتی کار میکنم که اخیرا کارفرما گفته پرداخت حقوق ها باید همراه با پرداخت حق بیمه باشه و به همین دلیل حقوق ها با 1 ماه تاخیر پرداخت میشه ، یعنی از 1 مهر تا 30 مهر کار میکنیم و در انتهای مهر ماه حقوق شهریور واریز میشه ، به عبارتی همیشه 1 ماه حقوق ما پیش کارفرما گرو میمونه

آیا این کار قانونی هست ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این کار قانونی نیست ولی چاره ای ندارید و باید با این شرایط کار کنید.