مشاوره حقوقی رایگان - رابطه ی جنسی

سلام خسته نباشین دوست من با حق طلاق یک ماه پیش اقدام کرده.. تقریبا سه هفته پیش با یکی دیگه رابطه داشته بعدش پریود شده حتی با شوهرش رابطه داشته.. حالا شوهرش شک کرده و میخاد ببرتش ازمایش.. آیا با وجود این شرایط رابطه ی سه هفته پیششو با یکی دیگه نشون میده؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.این موضوع یک امر فنی است وبا دقت متخصصین پزشکی قانونی قابل تشخیص است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.