مشاوره حقوقی رایگان - ارتباط زن شوهر دار و بررسی پزشکی قانونی

سلام. با تشکر از همه شما عزیزان و توجهتان به مشکلات مردم بصورت رایگان.من میخواهم دقیقا بدانم.زنی که چهار ماه از شوهرش دور بوده و در این بین امکان داشته رابطه نامشروعی داشته باشد.حد اکثر زمان از آخرین ارتباط برای تشخیص پزشکی قانونی بدون پاک شدن شواهد چه مدت است؟. در نهایت خواهش میکنم... از آنجایی که چنین مسائلی باید هر چه سریع تر مورد بررسی قرار گیرند.لطفا جواب به این پرسشها را در الویت قرار دهید. زیرا من همین پرسش را در 13 دی ماه انجام دادم که هنوز در دست بررسی میباشد. با تشکر از شما.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام سوال مربوط به تخصص پزشکی هست نه حقوقی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی است پیشنهاد است تماس بگیرید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی بدهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازمند کارسناسی است تقاصای پزسکی قانونی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مدت مشخصی وجود ندارد و با شرایطی ، توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص است البته اگر

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. تا سه هفته بعد از رابطه. صرف وحود رابطه جنسی توسط پزشکی قانونی محرز خواهد بود اما تشخیص با چ کسی رابطه برقرار شده انکان پذیر نیست جز در زمان های اولیه بعد از برقراری رابطه.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

72 ساعت بهتر است از شک و تردید اجتناب نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای اتهام رابطه نامشروع مستندات باید قوی باشد