مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی مرده زایی

با سلام و احترام. لطفا بفرمایید مرخصی استعلاجی برای زایمان سزارین با جنین مرده چقدر است. شماره قانون یا بخشنامه آن را چگونه می توانم پیدا کنم.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.ارجاع موضوع به همکاران محترمه خانم/یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
میزان مرخصی استعلاجی برای کارمندان قراردادی3روز در سال میباشد در صورت نیاز بیشتر پس از موافقت مسیول مربوطه و طرح در کمیسیون منابع انسانی اداره مربوطه فرد بدوا میتواند از مانده مرخصی خود تا سقف4ماه با حقوق استفاده کند ودر صورت نداشتن مانده مرخصی حقوق فرد قطع شده و پس از شروع کار مجدد میتواند حقوق معوقه خود را از سازمان تامین اجتماعی دریافت نماید

یک وکیل

سلام " به استناد ماده 76 قانون کار (ویزه مشمولین کارگران مشمول قانون کار) مرخصی بارداری و زایمان کارگران زن جمعا 90 روز است . حتی الامکان 45 روز از این مرخصی بایدپس از زایمان مورد استفاده قرار گیرد . برای زایمان توامان (دوقلو و یا چند قلو) ، 14 روز به مدت مرخصی اضافه می شود و فرقی بین زایمان موفق (نوزاد متولد شده) و ناموفق (جنین مرده) و زایمان طبیعی یا سزارین و نوع تکنیک آن اعم از بریچ و غیره نیست ! تبصره 1 : پس از پایان مرخصی زایمان ، کارگر زن به کار سابق خود باز می گردد و این مدت با تعیین سازمان تامین اجتماعی جزء سوابق خدمت وی محسوب می شود . تبصره 2 : حقوق ایام مرخصی زایمان طبق مقررات قانون تامین اجتماعی پرداخت خواهد شد . لازم به توضیح است کارکنان زن مشمول قانون خدمات کشوری از لحاظ مرخصی بارداری و زایمان مشمول مقررات استخدامی خود هستند .

یک وکیل

با سلام قانون کار تفاوتی بین فرزند مرده یا زنده قایل نشده است.

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم