مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف1/3 حقوق بعد از قبولی اعسار

سلام
من حکم اعسارم قطعی شده و 1/3حقوقم هم از قبل کسر میشد
حالا امروز مراجعه کردم شعبه اجرای احکام میگم اعسارم قطعی شده و طبق اعسار پیش پرداخت و اقساط مهریه رو پراخت میکنم و 1/3 حقوقم ازاد کنید
اجرای احکام بهم میگه که طبق یک نظریه مشورتی طرف چه معسر باشه چه نباشه 1/3 حقوق توقیف میمونه به عنوان مال نظریه 7/1400/106
چطور این ممکنه که هم از حقوق کسر بشه هم طبق اعسار اقساط بپردازم اخه اعسار من بر طبق کل حقوقم تعیین شده نه 3/4 حقوقم
الان باید چکار کنم میشه راهنمایی کنید؟

پاسخ ها :

فریده کیانی

سرکار خانم فریده کیانی :

سلام
توقیف 1/4 حقوق شما غیر قانونی می باشد طی درخواستی به قضی اجرای احکام مراجعه نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تقسیط محکوم به مانع از توقیف حقوق و مزایا محکوم علیه نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مطابق ماده 98 قانون اجراي احکام مدنی مصوب سال 1356 توقیف حقوق و مزایاي محکوم‎علیه مانع استیفاي بخش اجرانشده آن از سایر اموال محکوم‌علیه نیست. بنابراین در صورتی که یک‌چهارم یا یک‌سوم حقوق و مزایاي ماهانه کمتر از مبلغ هر قسط است، به عنوان بخشی از هر قسط قابل محاسبه است و مابقی مبلغ هر قسط باید از سایر اموال محکوم‌علیه وصول شود،

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مابقی مبلغ هر قسط باید از سایر اموال محکوم‌علیه وصول شود،

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام تقسیط محکوم به مانع از توقیف حقوق و مزایا محکوم علیه نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
طبق بند 9 آیین نامه نحوه اجرای محکومیت های مالی امکان پذیر است اما با توجه به تعیین اقساط باید این امر لحاظ گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام توقیف یک چهارم حقوق شما غیر قانونی می باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مبلغ یک سوم به ازای بخشی از مبلغ پرداخت ماهیانه تلقی میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کسر یک سوم غیرقانونی است .
از طریق دفتر خدمات قضایی طی لایحه ای موضوع را اعلام کنید و سپس حضورا از طریق رئیس اجرای احکام پیگیری کنید.