مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از شناسنامه و کارت ملی

سلام و خسته نباشید ... ببخشید اگر کسی در ملک 2 دانگ شراکت داشته باشد ایا شریک با داشتن کپی شناسنامه و کارت ملی میتواند برون حضور کسی که 2 دانک سهم دارد با جعل امضا ..ایا قادر بفروش است ... و در کل با کپی شناسنامه و کارت ملی ایا در مورد مسائل ملکی میتوانند سوء استفاده کنن ... ممنون

پاسخ ها :

سوء استفاده از شناسنامه و کارت ملی سوء استفاده از کپی مدارک هویتی