مشاوره حقوقی رایگان - کپی مدارک

من جایی قرار بود استخدام شم از من مدارک خواستن که بردم کپی کارت ملی شناسنامه خودم و مادرم و کپی سند خونه و گواهی سو پیشینه
ولی چون شرکت ازم سفته سفید میخواست دیگه قرارداد نبستم باهاشون واومدم بیرون الان مدارکم دست شرکت
با کپی سند خونه میتونن کاری کنن؟! خونه به اسم مادرمه کپی شناسنامه مادرمم حتی دست اوناست الان

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
محتمل است امکان استفاده از اطلاع هویتی ممکن است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،
بستگی به طرح موضوع و اثبات آن دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با کپی سند نمی توانند کاری انجام دهند و اگر بخواهند سوءاستفاده کنند در این صورت باید جعل انجام دهند که اثبات این موضوع نیز کار سختی نیست و به نظر مشکلی پیش نمیاد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اصولا با کپی مدارک کار خاصی نمیتوان انجام داد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصولاً با کپی نمی توان کاری انجام داد فقط با کفی دسترسی به مدارک شما پیدا میکند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان جعل هست ولی قابل اثبات هست و جای نگرانی نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به هر صورت امکان سو استفاده می باشد از طرفی توسط،متخصصین قابل تشخیص می باشد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، حضورا به شرکت مراجعه کنید و درخواست استرداد نمایید، درصورت عدم اجابت خواسته شما طی اظهارنامه ای مبنی بر استرداد کپی مدارک به شرکت بفرستید ودرآن قید کنید که مدارک در اختیار شرکت اعتباری ندارد. تلفنی مشورت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید دادخواست استرداد اسناد دهید

محسن محمدی فارسانی

جناب آقای محسن محمدی فارسانی :

باسلام اصولا با کپی مدارک کار خاصی نمیتوان انجام داد