مشاوره حقوقی رایگان - واریز و برداشت از کارت

سلام. چندروز پیش مبلغ 29میلیون بکارت سپه واریز و بعد از رب ساعت برداشت شد، کارتم بلااستفاده است و خرید اینترنتی انجام نداده ام با این کارت. ایا پیگیری لازمه و به چه صورت انجام بدهم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،ابتدا به بانک خودتان مراجعه،علت این واریزی و برداشت را جویا شوید،اگر بانک اعلام بی اطلاعی یا مشکوک بودن واریزی را نموده،بلا فاصله حساب را مسدود و به پلیس فتا مراجعه نمایید

یک وکیل

به پلیس فتا اعلام کنید که احیاناً در آینده تحت عنوان مجرمانه مورد تعقیب قرار نگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق بانک مربوطه موضوع را پیگیری و در صورت مشکوک بودن از طریق پلیس فتا گزارش نمایید