مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور با برگه کمپانی

سلام وقت بخیر تو برنامه ... میخواستم اقدام به خرید موتور مزایده ای کنم مدارک فروشنده فقط برگه کمپانی هستش که همه چی توش قید شده شماره تنه و موتور و حتی شماره پلاکش اما موتور پلاک نداره میخواستم بپرسم بینم میشه موتور رو با این شرایط گرفت و میشه ایا با همین برگه کمپانی رفت تعویض پلاک و موتور رو پلاک کرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً موتورهای مزایده ای انواع و اقسام مختلفی دارد که مورد مزایده قرار می گیرند یکسری از این مزایده ها از طریق مراجع قضایی و ادارات ثبت اسناد و املاک است و برخی نیز از طریق ارگانها سازمانها دولتی و نظامی لذا وضعیت مزایده بایدمشخص شوپ مضافا اینکه اگر موتور قدمت آن بیش از 10 سال گذشته باشد قابل پلاک نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر موتور قدمت آن بیش از 10 سال گذشته باشد قابل پلاک نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر قدمت موتور آن بیش از 10 سال گذشته باشد قابل پلاک نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدل موتور بیشتر از 10 سال باشد نمی توانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام موتور مزایده ای نخرید
و تعویض پلاک نخواهد شد