مشاوره حقوقی رایگان - فیلم دوربین مداربسته

با سلام 4 نفر در مجموعه کلوپ تفریحی با من به عمد درگیر شدند و انگشت من را شکستند، اونجا پر از دوربین مداربسته بود دادیار چندین بار نامه برای فیلم مداربسته داد اما مسئول کلوپ با اون 4نفر همدسته
الان 3بار کتبی با کلانتری رفتم واسه فیلم مداربسته ولی هر دفعه یک بهونه میاره و نمیده منم بجز فیلم شاهدی ندارم.
امروز پیش دادیار رفتم و گفت که طرف فیلم رو میگه پاک شده و کاری نمیشه کرد بهش گفتم خو چرا ریکاوری نمیکنین میگه مسئول کلوپ دوربین مداربسته مال خودشه یه چیزه شخصیه و میتونه نده
الان سوال من اینجاست که وقتی فیلم رو نمیده و اون مکان پر از جرمه چرا پلمپش نمیکنن؟
ممنون از زحمات شما

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پلمپ نمیشود کلوپ باید طبق دستور مقام قضایی عمل کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دستورقضایی بگیرید موظف است فیلمها را تحویل دهد