مشاوره حقوقی رایگان - فیلم دوربین مداربسته

تیراندازی صورت گرفته تنها دلیلی که هست لحظه ورود متهم به خانه بوده که موقع تیراندازی بود آیا دادگاه فیلم میتونه استناد کنه یا متهم تبرئه میکنه؟ ممنون از همکاری شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است نمی‌توان به قاطعیت گفت آری یا خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به قاطعیت نمی‌توان اظهارنظر کرد اظهارنظر دقیق مطرح نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قابل استناد هست ولی به تنهایی اثبات اتهام نمیکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ممکن است جرم تیراندازی احراز و اثبات نگردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید دوربین مدار بسته بررسی شود قطعا مورد استناد است

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام میتواند جزو قراین در نظر قاضی تاثیرگذار باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فیلم دوربین‌های مداربسته دلیل خوبی برای اثبات جرم است.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
فیلم دوربین مداربسته قابل استناد است اما به شرط اینکه متهم در تصویر باشد .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید فیلم را ارائه نمایید
فیلم تحت عنوان اماره قضایی در صورتی که صدق بین در مقام قضایی رسیدگی کننده ایجاد نمایند قابلیت استناد دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

فیلم اماره است در کنار سایر دلائل مثل شهادت شهود و تحقیقات محلی مورد توجه قرار میگیرد.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی فیلم دوربین ها صرفا اماره بوده و نه دلیل ولیکن در صورتی که با سایر شرایط و قراین علم قاضی مبنی بر تحقق جرم حاصل گردد امکان محکومیت ایشان است درغیر اینصورت اصل بر برائت و ایشان تبریه می گردند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بهترین مدرک، همین فیلم هست، به اضافه اینکه حضور متهم در زمان وقوع جرم در آن محل و گرفتن مکان یابی تلفن و... موجب علم قاضی نیز می شود

یک وکیل :

امکان استناد وجود دارد