مشاوره حقوقی رایگان - غیبت سربازی

سلام من متولد 80 هستم و سال 98معافیت تحصیلی گرفتم سال 98 99دیپلم گرفتم و تو کنکور 99شرکت کردم ولی به خاطر دوربودن محل قبولی دانشگاه نرفتم و دوسال محروم شدم
حالا من دوتا سوال داشتم
1_ اگه من کنکور 1401رو قبول بشم با اینکه غیبت دارم امکان ادامه تحصیل هست؟
2_ من در کودکیم جراحی در ناحیه شکم داشتم آیا با وجود غیبت میتونم معافیت پزشکی بگیرم؟
ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر مشمول خدمت باشید حتی در صورت قبولی در کنکور ، حق تحصیل در دانشگاه را نخواهید داشت