مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت .... خواهش میکنم راهنمایی کنید

با سلام خدمت اساتید برجسته
شغل من خدماتی هستش.
4ماه قبل برای همسایه دروازه آپارتمان شان را تعمیر کردم و حدودا 130 کیلو آهن استفاده کرده ام.
ایشان مبلغ 2میلیون پیش پرداخت داد قرار ما فقط ساخت و تعمیر در بود بعد از اتمام کار فاکتور دادم به صاحب در که مبلغ 6میلیون تومان ‌میشود جناب همسایه گفت تسویه بعد از نصب در که من گفتم در را نمی‌دهم چون قرار ما فقط ساخت بود.
حالا همسایه رفته شکایت کرده که من در را به ایشان تحویل نمی‌دهم.
حدودا 40 روز قبل احضار شدم به پاسگاه رفتم در بازجویی گفتم الباقی مبلغ در را پرداخت کنه در را تحویل بدهم.
تا به امروز هیچ احضاریه‌ای نداشتم حتی در سامانه ثنا.
از شما بزرگواران تقاضا دارم باید چکاری انجام بدهم و سرانجام چه میشه.
بی نهایت سپاسگذارم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگه شکایتی بشه تو سامانه ثنا ابلاغ میشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید