مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به تجاوز

سلام و خسته نباشید .
یکی از اقوامم تهمت زدن بهش به جرم تجاوز 20 روزه زندانی شده . چند تا سند بردیم برا وثیقه که هر سندی میبریم قاضی قبول نمیکنه که آزاد شه.
از هر سند یا ایراد میگیرن یا قبول نمیکنن . حتی سند بدون مشکل قبول نکردن
الان ما دقیقا باید چکار کنیم ؟چه راهی هست که آزاد شه؟
لطفا جواب بدین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر می توانید به جای سند وجه نقد به میزان وثیقه به حساب دادگستری واریز نمایید اقدام خودتان را انجام بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست طبق نظر قاضی محترم عمل گردد شاید دلیلی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید قاضی قرار وثیقه صادر نمایید تا شما بتوانید وثیقه بگذارید
و اگر قرار وثیقه صادر شده ، قاضی مکلف است که سند خانه یا اپارتمان را قبول نماید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به قرار بازداشت می توانید اعتراض کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درود.اعتراض به قرار بازداشت را به دادگاه دهید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر قاضی قرار وثیقه را تعیین کرده باشد می توانید وثیقه بگذارید رئیس دادگستری مراجعه نمایید و موضوع را پیگیری کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.سوال کلی میباشد.بهتراست به یک وکیل مراجعه نمایید