مشاوره حقوقی رایگان - سوال منکراتی

کارگرم که یک سال در کارگاه خیاطی بنده کار کرده و افغانی هست به اسرار پدرش از کار رفت و به اسرار پدرش از دست بنده و بقیه کارگرانم شکایت به تجاوز کرد وقتی وارد شعبه شدم قاضی گوشی بنده را گرفت البته نه گوشی به نام بنده بود نه خط داخل ان مقداری فیلم و پیام بود که نه مرتبط به شاکی بود ولی قاضی بنده را 25 روز انفرادی و یک ماه داخل بند و با قرار یه میلیارد ازادم یکی از کارگرانم وکیل گرفت وکیل گفت چیزی روی پرونده نیس سوالم این است وقتی چیزی روی پرونده نیس چرا قاضی قرار یه میلیاردی صادر میکند و متهم را انفرادی میکند بنده نیز طی لایحه گواهی ثبت شرکت گواهی تمکن مالی گواهی شرکت تبلیغاتی کارم را گذاشتم رو پرونده و گواهی دو کارگاه سابق که از طرف اتش نشانی صادر شده مبنی بر اتش سوزی کارگاه های سابق لیکن قاضی جرم خانه فساد برای کارگاهم زده و تجاوز به عنف لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.جهت اظهار نظر دقیق از طریق پنل کاربری تماس حاصل نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید از ابتدا به وکیل مراجعه می کردید الان هم با این اتهام سنگین حتما باید وکیل بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی مدارک می باشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

با توجه به نوع اتهامات الزاما باید وکیل بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست و باید مدارک بررسی شود. لطفا از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید