مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام طلاق خلعی یعنی چه؟
برای طلاق حتما باید دو شاهد برد؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله حضور دو شاهد مرد الزامی است و طلاق خلع زمانی که زوجه تقاضای طلاق میکند و یک هزینه ای هم به زوج پرداخت می‌کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در طلاق خلع زوجه مقداری از مهریه یا تمام آن را بذل می کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام طلاق خلع یعنی این که زوجه تمام یا قسمتی از مهر خود را به زوج بذل میکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در طلاق خلع ، زوجه باید سهمی از مهریه
یا تمام مهریه یا مالی دیگر را به زوج
بذل نماید
و برای اجرای صیغه طلاق ، وجود دو شاهد الزامی است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

زوجه وقتی مقداری از مهریه را به موجب کراهت خود میبخشد طلاق خلع نامیده میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

زوجه باید سهمی از مهریه یا تمام مهریه را به زوج بذل نماید و برای اجرای صیغه طلاق ، وجود دو شاهد الزامی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام یعنی این که زوجه تمام یا قسمتی از مهر خود را به زوج بذل میکند