مشاوره حقوقی رایگان - ثبت طلاق در شناسنامه المثنی

آیا طلاق از نوع بائن خلعی که مقاربت صورت نگرفته با استناد رای دادگاه در گرفتن المثنی باز طلاق ثبت میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله در شناسنامه قید می شود.
برای حذف نام همسر می توانید به دفترخانه ای که طلاق را ثبت کرده مراجعه کنید و نامه بگیرید و سپس به اداره ثبت احوال مراجعه کنید و نسبت به حذف نام همسر سابق اقدام کنید.
تا زمانی که این اقدام انجام نشه به نظر در زمان گرفتن شناسنامه المثنی نام همسر پاک نمی شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا با دستور دادگاه ثبت نمی گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از دفتری که طلاق را ثبت کرده نامه بگیرید و به ثبت احوال تحویل دهید