مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

سلام
دختر بعد از اتمام دوستی از پسر به جرم تجاوز شکایت نموده . پسرم نتونسته از خودش دفاع کنه و اما زیر بار تجاوزم نرفته و هیچگونه نزدیکی نداشتن. به دستور قاضی فرسادنش زندان تا مشخص بشه .
اما هیچگونه تجاوزی در کار نبوده و دختر شاهد دروغین و حرفای دروغ به دادگاه گفته. تا الانم که قاضی محترمه پسر و متجاوز میدونه . چطوری ثابت کنه بی گناهه .این که پای حرفش بمونه که کاری نکرده کافیه؟
در صورتی ک بی گناهیش ثابت نشه حداقل مجازات برا پسر چی میتونه باشه؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق پزشک قانونی و نیاز به بررسی بیشتر دارد از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ادله محکمه پسند ارایه دهد و حکم تجاوز از اعدام تا حبسهای طولانی مدت بر اساس نظر قاضی است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.نیاز به بررسی دارد جهت پاسخ اصولی ..مجازات ارتباط نامشروع شلاق وجزای نقدی است اما شرایط واوضاع متهم در رای صادره دخیل هستند .

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بايد شرايط پرونده مورد بررسي دقيق قرار گيرد ميتوانيد جهت مشاوره دقيق تماس تلفني برقرار كنيد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای دادن پاسخ صریح ، در اینجا امکان ندارد تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت ارائه توضیحات و اخذ راهکار مناسب حقوقی از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت باید به انکار خود ادامه دهد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر انکار کنه دختر به راحتی نمی تواند ثابت کند و بهتر است از طریق وکیل پیگیر موضوع باشید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
با وجود انکار شهود باید بطور دقیق و کامل تجاوز را دیده باشند بدون تعارض در زمان و مکان و وقوع فعل در غیر اینصورت رابطه نامشروع محسوب می گردد