مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد تامین اجتماعی

من پرستار با 44 سال سن و 21 سال پرداخت حق بیمه که 9 سال طبق قانون کار و مابقی استخدام دانشگاه علوم پزشکی بوده چگونه میتوانم بازنشسته شوم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بنابر قانون برنامه ششم توسعه زنان بیمه شده مشمول سایر قوانین استخدامی می‌توانند با 20 سابقه کار و پرداخت حق بیمه با 50 سال سن و 20 روز حقوق از حق بازنشستگی خود استفاده کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست بازنشستگی قبل از موعد را مطرح نمایید تا بررسی بشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما باید درخواست بازنشستگی قبل از موعد را مطرح نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در حال حاضر امکان بازنشستگی برای شما وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
درخواست بازنشستگی قبل از موعد مطرح نمایید