مشاوره حقوقی رایگان - ضامن از شهر دیگر

آیا ضامن از شهر دیگه قبول میکنن بانک های تهران ؟

پاسخ ها :

ضامن از شهرستان ضامن

سوالات مرتبط

ضامن از شهرستان
با سلام اگر بخوام از داخله تهران وام بگیرم میتونم ضامن از شهرستان بیارم ؟؟ آیا اجبار به حضور فیزیکی ضامن هست ؟...
ضامن از شهرستان
سلام. وام ازدواج بنده در شهر اردبیل هست. آیا میتونم ضامن از شهرستان استان اردبیل بیاورم و بانک قبول کند؟ ممنون میشم جواب بدهید....
ضامن از شهر دیگر
باسلام میتونه ضامن برای وام ازدواج از شهرستان بیاد برای ضمانت مثلا از کرمانشاه برای کرج ؟...
رفع توقیف خودرو
با سلام و احترام به استحضار می رساند که بدلیل ضمانت بانکی یکی از اقوام وعده پرداخت بدهی توسط ایشان در سه بانک سپه قوامین و ملی باتوجه به اینکه بنده در هر سه بانک ضمانت کارمندی کرده ام متاسفانه تمامی ح...
ضامن سفته
اگر ضامنین سفته سه نفر بودند نسبت به دارنده چه مسئولیتی دارند و چگونه؟؟ در همین وضعیت مسئولیت بین خودشان چگونه است؟؟...