مشاوره حقوقی رایگان - ضامن سفته

اگر ضامنین سفته سه نفر بودند نسبت به دارنده چه مسئولیتی دارند و چگونه؟؟
در همین وضعیت مسئولیت بین خودشان چگونه است؟؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
هریک از ضامنین مسولیت پرداخت کل مبلغ را دارد و فقط می تواند به صادر کننده سفته رجوع نماید.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

اگر قواعد واخواست و مدت زمان اقامه دعوا رعایت شود کلیه ضامن ها در برابر دارنده مسئول هستند و هر ضامن نیز می تواند به امضاء کننده قبل از خود مراجعه نماید.