مشاوره حقوقی رایگان - صدور پاسپورت

سلام
من یک سال پیش برای کار به ترکیه سفر کردم و دوماه بیشتر از 90روز قانونی در ترکیه بودم، موقع برگشتن هم چون جریمه ی دو ماهو پرداخت نکردم دیپورت شدم ، الان تغییر نام دادم و میخام درخواست پاسپورت جدید بدم ، آیا میتونم با پاسپورت جدید به ترکیه سفر کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.