مشاوره حقوقی رایگان - درس

سلام و خسته نباشید
شوهرم زمانی که عقد کردیم موافق با درس خوندن و کار کردن بنده بود و داخل عقدنامه ثبت کردن که مخالفتی ندارن ولی الان میگه حق نداری سرکار بری و درستو ادامه بدی من دانشجوی کرمانشاهم اما محل زندگیم کنگاور دو ترم مهمانی برای کنگاور گرفتم ولی این ترم دیگه مهمانی نگرفتم و همون کرمانشاه واحد برداشتم الان شوهرم میگه نمیزارم بری کرمانشاه درس بخونی کنگاور بود اجازه میداد اما کرمانشاه نمیزاره من چه کاری میتونم کنم از طریق حقوقی؟ این آقا موافقت کردن زمان عقد با درس خوندنم ولی نگفتن که کجا باید من ادامه درسمو بدم فقط موافقت کردن و تو عقدنامه نوشتن ولی الان موافق نیستن زیادم صحبت کردم باهاشون راضی نیست من چکار کنم شکایت کنم چه جوری باید شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهیلا غفوری منش

سرکار خانم سهیلا غفوری منش :

با سلام با توجه به فرمایشات شما و اینکه در عقد نامه درج شده است که شما حق تحصیل خواهید داشت و مکان آن نیز مشخص نشده است همسر شما نمی تواند مانع درس خواندن شما شود و لیکن اگر برای حق کار کردن چنین حقی را نداشته باشید و همسر شما کا رشما را مختل زندگی و خلاف شان معرفی نماید میتواند مانع کار کردن شما شود.بنابراین شرطی که در عقد نامه درج شده است مشخص کننده این موضوع می باشد.

یک وکیل

با سلام اگر حق تحصیل به طور مطلق و بی قید و شرط باشد منعی ندارد و در مورد کار کردن اگر خلاف مصالح خانواده باشد همسر شما می تواند مانع شود.

حسن باباییان

جناب آقای حسن باباییان:

با سلام حق تحصیل مطلق و بدون قید و شرط باشد مشکلی ندارد