مشاوره حقوقی رایگان - طرح شکایت از فروشنده کامیون معیوب

با سلام وقت بخیر
طی سه ماه گذشته بنده یک دستگاه کامیون خریداری کردم که بنا به گفته ها فروشنده این کامیون از لحاظ موتوری دارای هیچگونه نقصی نمیباشد و در قولنامه ذکر شد که میل لنگ کامیون نو میباشد. اما بعد از گذشت ده روز برای چک کردن کامیون به مکانیکی مراجعه کردم و مکانیک گفتند که این موتور نیاز به تعمیر دارد و 250 میلیون هزینه دارد و مجبور به تعمیر کامیون شدم وهم اکنون هنوز به مرکز تعویض پلاک مراجعه نکرده ام /حال میخواستم بدانم ایا امکان دارد که شکایتی از فروشنده طرح کنم و تقاضای هزینه تعمیر کامیون را بکنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید دادخواست مطالبه ارش خودرو معیوب با جلب نظر کارشناس بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست مطالبه ارش طبق نظر کارشناس بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید دادخواست مطالبه ارش خودرو و و ما به التفاوت قیمت معیوب و سالم آن را درخواست نمایید