مشاوره حقوقی رایگان - سهم مشاع اراضی زراعی دیم

سلام. بنده سال 1384 معادل 10 سهم مشاعی زمین زراعی دیم را از شخصی که خود صاحب 50 سهم بوده خریدارم. البته در واقع من بابت کارهای ثبتی که برای ایشان انجام دادم و وکیل ایشان جهت گرفتن سند و سایر کارهای اداری بودم بابتش 10 سهم به من داده که در سند نقل و انتقال که در دفترخانه اسناد رسمی صورت گرفت بنده خریدار و ایشان فروشنده قید شده است. از میزان 20 هکتار کل تصرفات زمین من در حال حاضر میزان 4 هکتار زمین در اختیار دارم که از همون زمان تاکنون در اختیار و تصرف من بوده و ایشان مابقی زمین. با توجه به اینکه تو نقل و انتقال هیچ اشاره ای به مقدار زمین نشده و فقط همون 10 سهم ملاک بوده الان ایشان حدود زمین را تخریب کرده و مدعی هستند که شما فقط مالک همون 10 سهم که برابر 1 هکتار هست می‌باشید و لاغیر. خواهشمندم از نظر حقوقی راهنمایی فرمایید . با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کاربر محترم پاسخ به سوال شما مفصل ونیاز به اخذ توضیحات تکمیلی می باشد تا راهکار مناسب حقوقی درجهت حفظ حقوق شما ارائه گرددلذا نیاز به گفتگو می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید