مشاوره حقوقی رایگان - عرصه و اعیان مسکن مهر

سلام خسته نباشید.
من یه مسکن مهر خریداری کردم که مالک اعیان هستم
میخواستم ببینم پس از پرداخت عرصه مالک عرصه میشم یا خیر
و اینکه بعد از گرفتن سند خریدار جدید مجدد باید عرصه را پرداخت کند یا خیر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وقتی شما بابت عرصه مبلغی به شرکت تعاونی پرداخت می نمایید مالک عرصه خواهید بود و سندی که در آینده به شما داده خواهد شد به عنوان سند اعیانی و عرصه می باشد که بر اساس آن نیز به خریدار بعدی نیز به همین روش منتقل می نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر برای عرصه هم مبلغ واریز کردید شما مالک عرصه هم هستید و در سند شما میاید و همینطور هم به ید بعدی منتقل میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر بابت عرصه مبلغ داده اید مالک عرصه هستید وبه همین شکل منتقل می شود.