مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بی‌ گناهی ضرب و جرح

سلام. من حدود 3 ماه پیش برای همسر سابق خودم یک 206 خریدم به شرط برگشت به خانه. تو ماشین شنود و جی پی اس داشتم. متوجه شدم شخصی در رابطه باشند متوجه شدم که قصد اخاذی از من دارن من رفتم بالا سر ماشین در زمانی که هردو در ماشین بودن و شیشه ماشین شکستم البته ماشین بنام خودم بوده.
یکی از یه ساختمان روبرو از ما فیلم گرفته و تو شبکه ... پخش کرده. دوست پسر زنم بعد از 3 ماه رفته شکایت کرده که من زدمش اما من با اون درگیر نشدم تو فیلم مشخص که من فقط شیشه ماشین شکستم. البته من از همسرم سابقم صیغه نامه رسمی دارم باید چیکار کنم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید تحت رابطه نامشروع شکایت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.کسی که شکایت کرده باید برای اثبات ادعایش مدارک محکمه پسند ارایه نماید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کسی که مدعی است با دلایل و مدارک خود را ارائه نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شاکی باید ادعای خود را اثبات نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر کس مدعی است باید دلایل و مدارک خود را ارائه دهد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اصل بر برائت است و مدعی باید ادعای خود را اثبات کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.