مشاوره حقوقی رایگان - ربات های کسب‌ و کار‌ تلگرامی

سلام می‌خواستم بگم ربات‌های‌ تو تلگرا م‌است‌ که‌‌ کارش‌ کسب‌وکاره‌ یعنی‌ لینکی به‌ تو‌ میدین‌ که‌ این لینک‌ و به اشتراک‌ بزارن‌ و هر‌کس هم عضو‌ شود فلان‌ مبلغ پول میاد تا‌ همینجاش راست میگه انگار
اما قسمتی هست‌ (تسویه حساب)
اینجا‌ ازمون شماره‌ کارت-نام‌ صاحب‌ کارت-نام‌ بانک کارت -و در آخر‌ ازمون‌ شماره‌ شبا می‌خواد‌ که‌ ما‌ نداریم‌ و اینو‌ باید فعال‌کنیم
سوالم‌ اینه‌ که‌ آیا‌ از روی‌ شماره‌ شبا‌‌ امکانش‌ هست سرمون‌ کلاه بزارن‌ اینو‌ میترسم
و شک دارم

پاسخ ها :

ربات تلگرامی جرایم تلگرامی سوء استفاده از اطلاعات حساب بانکی تلگرام