مشاوره حقوقی رایگان - درگاه پرداخت ربات تلگرامی چت ناشناس

با سالم. میخواستم بپرسم آیا در صورت داشتن یک ربات چت ناشناس که دارای درگاه پرداخت هم میباشد جرم مرتکب میشویم یا خیر؟ عده ای این ربات رو ساختند و من میخواستم ببینم میتوانم از آنها درخواست ساخت این ربات رو برای خودم بکنم یا این کار غیرقانونی هست؟
با تشکر

پاسخ ها :

رگاه پرداخت ربات تلگرامی چت ناشناس ربات تلگرامی درگاه بانگی جرایم تلگرامی جرایم اینترنتی تلگرام