مشاوره حقوقی رایگان - اخذ پرینت مکالمات و پیامک ها

با سلام در شهر ما فردی به واسطه آشنایی که در مخابرات داره خیلی راحت پرینت مکالمات و متن پیامکهای افراد را میگیرد و برای انواع اهداف شوم خود استفاده میکند چگونه میتوان از این کار او جلوگیری کرد.

پاسخ ها :

سهیلا غفوری منش

سرکار خانم سهیلا غفوری منش :

با سلام با توجه به اینکه این عمل خلاف قانون و حریم خصوصی افراد می باشد د رصورت اینکه دلیل و مدرکی برای این کار دارید دال بر تجاورز به حریم خصوصی دیگران وسو استفاده از اطلاعات شخصی سایرین می توانبد از این فرد شکایت نمایید ولیکن تاکیید میکنم که بدون مدرک و دلیل نمیتوانید به نتیجه برسید.

یک وکیل

با سلام با توجه به ماده 1 قانون جرایم رایانه‌ای عمل ایشان جرم محسوب شده و حبس دارد.

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم

حسن باباییان

جناب آقای حسن باباییان:

سلام با توجه به ماده 1 قانون جرایم عمل ایشان جرم محسوب می شود و حبس دارد