مشاوره حقوقی رایگان - خیانت وکیل

باسلام . ایا از چه روشهایی میتوان از خیانت وکیل به موکل جلوگیری کرد . در مورد من 3 وکیل گذشته با دشمن زد و بند داشته و به عمد پرونده ملکی را برای سود خود بیشتر از قرارداد ما در دادگاه به دشمن در مقابل سهم واگذار کردند . و چگونه میشود از این روال کلاهبرداری جلوگیری کرد . بنظر عادی میاید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

وکیل خود را عزل کنید لازمه رابطه وکیل و موکل اعتماد است

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

دوست عزیز موضوعی که مطرح می نمایید اتهام سنگینی است و بسیار بعید و دور از ذهن به نظر می رسد که هر سه وکیلی که شما با ایشان کار کرده اید ، از قضا هر سه ، با طرف مقابل تبانی کرده اند شاید بهتر باشد در اتهامی که مطرح می فرمایید تجدید نظر کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.