مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت وکیل

سلام و وقت بخیر
برای پیگیری موضوع ملک،به وکیل خود وکالتنامه جهت خلع ید و تخلیه ملک را دادیم و برای انجام کار های وکالت، سند مالکیت ملک را برای ایشان ارسال کردیم اما ایشان سند مالکیت ملک بنده را بدون اجازه به صاحب قبلی آن داده است و به گونه ای با صاحب قبلی ملک تبانی کرده است.
ممنون می شوم بفرمایید راه قانونی برای شکایت از وکیل و پس گرفتن سند چیست.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید موثر نیفتاد دادخواست دهید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام در صورتی که قادر به اثبات موضوع تحویل سند به وکیل هستید وسند ملک نیز بنام شما ست می توانید بدواً به کانون وکلای مربوط به استان وکیلتان مراجعه وطرح شکایت کنید چون موضوع از موارد تخلف انظباطی است .

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، اظهارنامه مبنی بر استرداد اسناد را ارسال نموده و مهلت اعلام کنید پس از گذشت مدت نسبت به طرح شکایت خیانت در امانت اقدام نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادسراي انتظامي شكايت نماييد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید به کانون وکلای مربوطه مراجعه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

این موارد همگی نیاز به اثبات دارد باید بررسی بیشتری از موضوع به عمل آید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد صرف در اختیار دادن اسناد موکل به دیگران، تخلف انتظامی است که می‌توانید از طریق مراجع انتظامی در کانون وکلا و مرکز وکلا این قضیه را پیگیری کنید و تخلف وکیل را گزارش دهید‌.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد بدهید.