مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بنیاد مسکن

با سلام و احترام

اینجانب حدود 6 سال پیش قطعه زمینی را از شخصی در روستا با قباله عادی(کاغذ دستنویس) به همراه پروانه ساخت آن که از بنیاد مسکن انقلاب اسلامی صادر شده بود خریداری نمودم، به دلیل مشغله کاری ام در تهران در آن زمان برای دریافت سند زمین مذکور اقدام نکردم.

حدود 3 سال پیش که برای دریافت سند به بنیاد مسکن مراجعه کردم متوجه شدم که بنیاد مسکن اقدام به صدوریک سند کلی برای پلاک ثبتی همسایه مجاور زمین اینجانب به اضافه زمین اینجانب (یعنی یک سند کلی برای ساختمان همسایه مجاوربه اضافه زمین اینجانب به مساحت 603 متر کرده که شامل 280 متر زمین بنده هم بوده است) با پیگیری های بنده بنیاد مسکن به من اعلام کرده که باید هزینه تفکیک سند بدهی و همسایه مجاور برای دریافت سند اقدام کرده و از آنطرف همسایه هم میگفت بنیاد اشتباه کرده  و….به هر روی بنده با پیگیری از همسایه مجاور ایشان سند خود را باطل و مساحت زمین بنده از سند ایشان کسر گردید. سپس بنده با قباله عادی که داشتم در بنیاد مسکن برای تشکیل پرونده جهت دریافت سند اقدام کردم. الان نزدیک 2 سال است که هر هفته و هر ماه پیگیر سندم هستم اما بنیاد مسکن هر دفعه به نحوی بنده را از سرخود باز میکنند و وعده و وعید بی جهت میدهند یکبار می گویند باید صبر کنی تا آگهی شود یکبار میگویند شورای روستا باید امضا کند و…..

علی ایحال سوالات بنده اینهاست: 1-با توجه به اینکه نزدیک به حدود 3 سال است که بنده در بنیاد مسکن پیگیر دریافت سند زمین خود بوده ام و تاکنون نتیجه ای نگرفته ام حال باید چه کار کنم و به کجا باید شکایت کنم؟؟ با توجه به اینکه بنده میخواستم 2 سال پیش زمینم را بفروشم اما به دلیل اهمال های بنیاد مسکن تاکنون موفق به اخذ سند نشدم آیا میتوانم ادعای مطالبه خسارات مالی و زمانی خود را داشته باشم؟؟

2-مرجع صدور سند برای زمینی که دارای قباله عادی و پروانه ساختمانی از بنیاد مسکن است آیا بنیاد مسکن است یا اداره ثبت اسناد و املاک؟؟

3-شکایت از بنیاد مسکن در شهرستانها به چه صورت است؟
با سپاس

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه درخواست صدور سند را ارائه نموده اید و بنیاد مسکن از صدور سند امتناع می نماید بایستی دادخواستی علیه دو ارگان بنياد مسكن انقلاب اسلامي و سازمان ثبت اسناد و املاک که مشترکاٌ موظفند كليه روستاهای تابعه و مراكز دهستانها و مراكز بخش روستايي سند مالكيت صادر نمايند. اقامه دعوای حقوقی نمایید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام با توجه ب پیچیدگی موضوع از طریق سایت با وکلای همکار ارتباط برقرار نمایید