مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بنیاد مسکن

سلام. برج 4 سال 400 500 متر زمین خریدم که دارای نامه مسکونی از بنیاد مسکن بود برج 11 سال400 در طرح بازنگری روستا شالی زار زدند راه پیگیری اش چیه ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی دقیقتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید از بنیاد بازگشت به کاربری قبلی را بخواهید اگر انجام نشد قابل پیگیری در دیوان عدالت ااست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از بنیاد و دیوان عدالت پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است