مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت مبلغ ماشین و آپارتمان

با سلام
ماشین و 3دانگ آپارتمان از یکسال پیش بنام زوجه میباشد. بتازگی زوجه اصرار بر جدایی دارد ضمن اینکه تمکین به زوج را هم ندارد و خودداری نموده است. در صورت ارائه دادخواست و شکایت مبنی بر برای دریافت وجه ماشین و آپارتمان از جانب زوج آیا قانونگذار راهی برای عدم پرداخت وجوه برای زوجه باز گذاشته یا خیر و زوجه محکوم به پرداخت خواهندبود؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

زوجه محکوم به پرداخت وجه خواهد شد ولیکن اگر مطالبه مهریه کرده باشد بین دو دین تهاتر حاصل می‌شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زوج زوجه را محکوم به پرداخت کند زوجه می تواند بابت مهریه توقیف کند